Companie

constructii case

Firma de constructii – Filip Company Group

electronica – automatizari – constructii civile – constructii industriale – instalatii electrice – uscatoare cherestea – rumegus – cazane ardere

constructii case
double-line-2

Firma de constructii Filip Company Group este un lider in furnizarea serviciilor de constructie pentru clientii nostri, prin crearea unui parteneriat de succes pe tot parcursul procesului de constructie. Angajamentul firmei noastre de constructii este de a stabili relatii de durata peste asteptarile clientilor nostri si de a obtine increderea lor prin performante exceptionale ale fiecarui membru al echipei firmei noastre de constructie.

firma de constructii industriale

Misiunea firmei de constructii Filip Company Group este: * De a efectua cel mai inalt nivel de servicii de constructii de calitate la preturi competitive, echitabile si de piata pentru clientii nostri. * De a asigura longevitatea firmei noastre de constructii prin imbunatatirea continua a serviciilor realizate, obtinand satisfactia clientilor nostri in toate domeniile, inclusiv prin promptitudine, atentie la detalii si atitudini de serviciu profesionale. * De a mentine cele mai inalte niveluri de profesionalism, integritate, onestitate si corectitudine in relatiile noastre cu furnizorii, subcontractorii, asociatii si clientii nostri.

firma de constructii industriale

Viziunea firmei noastra de constructii este de a crea si mentine o organizatie a profesionistilor din constructii, de inalta calificare, care servesc nevoilor clientilor nostri cu onestitate si integritate, pentru a oferi un mediu care promoveaza dezvoltarea personala si profesionalismul. In cele din urma, calitatea si valoarea serviciilor noastre ne diferentiaza de celelalte firme de constructii.

valori-1

La firma de constructii Filip Company Group, noi credem ca siguranta, calitatea si productia sunt importante in mod egal pentru dezvoltarea afacerii. Noi lucram intens pentru a crea un mediu de lucru sigur, in care toti angajatii sunt instruiti in privinta sigurantei, pentru a recunoaste si evita pericolele, cu un management care conduce in mod eficient si care demonstreaza acest angajament total pentru siguranta.

Ne plac provocarile pentru a excela si credem ca toata lumea de la firma de constructie Filip Company Group are oportunitati de dezvoltare in cariera. Selectam cu mare atentie personalul pe care il calificam si il instruim pentru a fi capabil de a ne recompensa prin performanta superioara. Recunoastem si apreciem responsabilitatea noastra fata de personalul nostru si ne concentram asupra imbunatatirii calitatii, sigurantei si bunastarii in cadrul companiei pe care o serveste acesta.

Firma noastra de constructii se mandreste cu furnizarea unui produs sau serviciu de calitate la timp, inca de la inceput. Ne straduim pentru a plasa o semnatura Filip Company Group cu privire la toate proiectele noastre prin respectarea în mod consecvent a cerintelor, specificatiilor si prin furnizarea de proiecte durabile, care sunt de o valoare superioara proprietarului.

Firma de constructii Filip Company Group se straduieste sa dezvolte metode inovatoare de a construi proiecte mai eficiente si de a le transforma in oportunitati pentru solutii creative.

39
Constructii private
128
Renovari
47
Constructii industriale
68
Amenajari spatii

Powered by themekiller.com