Service Details

Constructii case – de la fundatie pana la acoperis!

Pentru fiecare proiect, fie ca este vorba de constructia casei, renovarea unei case, amenajari interioare si finisaje interioare ale casei, precum constructii de cladiri comerciale si de intretinere, firma de constructii FILIP COMPANY GROUP a aplicat intotdeauna serviciile precum constructiile caselor cu calitate, fara compromisuri. Suntem stimati de clienti, arhitecti, ingineri si designeri de interior, ne oferim serviciile depasind in mod constant asteptarile clientilor si livram proiecte distincte la timp si incadrate in buget. Cu o administrare de neegalat, cu abilitati de organizare si cu un entuziasm artizan priceperii, suntem o firma de constructii care preia proiectele cele mai complicate, fara a pierde din vedere cele mai mici detalii.

In cazul in care visezi despre casa ta ideala, dar nu poti gasi timp sa o construiesti, atunci suna-ne! Te vom ajuta in a face casa ta de vis o realitate. Firma de constructii FILIP COMPANY GROUP este un constructor de case in care poți avea încredere.

Suntem constructori de origine, care punem siguranta si calitatea inainte de orice altceva. In calitate de antreprenori de constructii, am pus interesul clientilor nostri în fata noastra, asigurandu-se ca toate cerintele sunt livrate in termen de nivel satisfacator. Suntem contractanti onesti care apreciaza integritatea noastra atat de mult, incat avem puterea de a continua urmarirea obiectivelor noastre.

Firma de constructii FILIP COMPANY GROUP este una specializata în constructii de case. Am inceput afacerea noastra in constructii rezidentiale prin renovarea si finisarea caselor, oferind perspective detaliate ale fiecarei case si modul in care acestea afecteaza valoarea si aspectul cladirii pe termen lung. Am studiat fiecare material si metoda de aplicare a acestuia, astfel incat putem aplica cele mai eficiente si valoroase strategii de inginerie pentru proiectele noastre aferente constructiei de case.

CONSTRUCTII CASE SI SERVICII AFERENTE

Constructii - Proiectare

Documentare si estimare – Pe baza bugetului propus, vom dezvolta o idee de design pentru casa,  care se va potrivi cu cerintele dumneavoastra. Dupa aprobarea schitei sau a modelului conceptual al casei, va urma proiectarea, care va include arhitectura instalatiilor electrice si sanitare ale casei, structurata si detaliata. Lista materialelor si estimarilor detaliate ale costurilor casei va fi pregatita dupa finalizarea schitelor si modelelor detaliate.

Consultanta bancara - Obtinere finantare

Va vom pregati toate documentele tehnice necesare imprumutului bancar pentru constructia casei, spatiului comercial sau industrial.

Conectarea casei la retelele de apa, canal, gaze si electricitate

Vom procesa cererea dumneavoastră pentru a va racorda cu succes si permanent la retelele de apa, canal, gaze si electricitate.

Autorizatie de constructie si de aplicare

Autorizatia de constructie, de aplicare – Vom aplica pentru a obtine autorizatii de constructie ale casei si va vom pregati toate documentele de inginerie necesare, inclusiv sigiliul profesionistilor respectivi (autoritatilor). Va garantam aderarea noastra stricta la orientarile nationale de cod de constructie si de siguranta in Romania.

Managementul si supravegherea constructiilor caselor

Vom furniza intreaga forta de munca, materiale, echipamente, scule, transport, supervizari si alte elemente necesare pentru constructia corespunzatoare a casei, inclusiv taxele impuse de guvern. Un inginer proiectant va fi alocat pentru a supraveghea santierul de constructie pe baza de norma intreaga. Vom colabora in mod constant cu Dvs. cu privire la progresul lucrarilor casei si la orice probleme care pot aparea pe perioada constructiei.

Garantie

Vom repara la propriile noastre costuri orice defect, scurgere sau alt defect care poate aparea din cauza materialelor proaste si de manopera in termen de douasprezece (12) luni de la data incheierii constructiei casei.

Powered by themekiller.com