AUTOMATIZARI –  ELECTRONICA

Sisteme de automatizari – Dezvoltam aplicatii la cheie pentru automatizari civile si industriale (electrice, pneumatice, hidraulice), asiguram service-ul pentru aceste aplicatii, precum si piesele de schimb necesare (PLC-uri, convertoare de frecventa, aparataj electric, componente pneumatice, senzori, etc). Compania are o echipa cu experienta in domeniul de activitate. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, ale cerintelor si asteptarilor acestora.

instalatii electrice

Automatizari industriale

Productivitatea dvs. depinde de disponibilitatea si de eficienta echipamentului dvs. Prin urmare, Filip Company Group ofera o gama cuprinzatoare de servicii pentru a va ajuta sa maximizati ambele aspecte, pe toata durata de viata a masinilor unelte si a instalatiilor dvs. Gama noastra de servicii acopera toate masinile unelte si sectoarele industriale globale.

Pentru Filip Company Group, serviciile complete reprezinta un factor important al performantei. Astfel, consultanta tehnica de specialitate, acordata de societatea noastra, constituie garantia ca solutia propusa de specialistii nostri face ca instalatiile dumneavoastra sa functioneze asa cum va doriti.

automatizari2

Servicii automatizari

In prezent, va oferim servicii din ce in ce mai complete in domeniul automatizarilor industriale:

  • furnizarea echipamentelor industriale: electrice, electronice, pneumatice si hidraulice;
  • dezvoltarea si automatizarea masinilor si utilajelor vechi;
  • reparatii si service in domeniul automatizarilor ( sisteme de comanda si control, sisteme hidraulice si pneumatice);
  • conceperea/optimizarea diferitelor sisteme de automatizari industriale;
  • productia de prese pentru industria lemnului: presa de imbinat in lungime, presa rame si presa grinzi lamelare.
instalatii electrice
instalatii electrice
instalatii electrice
automatizari

Powered by themekiller.com