Service Details

Amenajari interior-exterior pentru locuinte, spatii comerciale sau cladiri industriale.

Filip Company Group a fost implicat in diferite tipuri de amenajari: de birouri, spatii comerciale, cladiri industriale, amenajari case, amenajari apartamente precum si renovari. Am participat de cele mai multe ori la proiecte de interior, de construcții de birouri pentru a crea zone de lucru vibrante. In prezent activam pentru societati, institutii ale statului sau banci pentru a le asigura acestora si personalului sau cele mai bune conditii la cele mai inalte standarde.

Specializat într- o gamă largă de proiecte pentru locuinte (case-apartamente) incepand cu bucătărie, baie, dormitoare, holuri, mansarde etc. Astfel nu vă puteți aștepta la nimic altceva decât munca excepțională care vine la un preț accesibil. Suntem alaturi de clienti si parteneri in orice tip de proiecte de renovare, oferindu-vă acces la echipe formate din cei mai buni  în domeniu pentru a transforma spatiul plictisitoare într-o frumusețe, in casa de vis.

amenajari interior-exterior

Amenajari Interioare

Oferim o gama larga de materiale si design-uri interioare pentru a va oferii o noua imagine a locuintei sau a companiei Dvs.

De la proiectare design, mteriale de constructii pana la manopera si garantie sunt asigurate de Filip Company Group.

amenajari interior-exterior

Amenajari Exterioare

Amenajari exterioare pentru locuite sau societati oferind o gama complexa de servicii conform dorintei clientului.

Asiguram constructii si amenajari de orice fel, creand o noua imagine, un nou exterior ce va confera cat mai mult spatiu si confort.

Powered by themekiller.com